Τα Λείψανα του Αγ. Νεκταρίου στη Μαδρίτη

Την Κυριακή 16 Ιουλίου ο π.Χριστόδουλος βρέθηκε στη Μαδρίτη,στην ορθόδοξη ενορία του Αγ.Ιωάννου Μαξίμοβιτς, μεταφέροντας απο την ενορία μας της Βαρκελώνης ιερά λείψανα του Αγ.Νεκταρίου καθώς και τεμάχιο του Τιμίου Ξύλου για ευλογία των πιστών. Πλήθος κόσμου με συγκίνηση και μεγάλη κατάνυξη ήρθαν και προσκύνησαν, γονάτισαν και προσευχήθηκαν για βοήθεια, απο τον θαυματουργό Αγ.Νεκτάριο.

Ο π.Χριστόδουλος αναφέρθηκε εκτενώς στη ζωή του αγίου,στον αγώνα του και προπάντων στην κατάφορη ταπείνωση και τις αδικίες που βίωσε, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει και τα άπειρα θαύματα που επιτελεί σε όσους ζητούν τη βοήθειά του.

Στο τέλος ευχήθηκε ιδιαίτερα τον ιερατικό προϊστάμενο π.Νικόδημο για την 40ή επέτειο των γενεθλίων του, ευχόμενος να έχει τη χάρη και τη στήριξη του Αγ.Νεκταρίου.

Ο π.Νικόδημος συγκινημένος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και όσους τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα τον π.Χριστόδουλο, συμπαραστάτη του σε κάθε χαρούμενη και δύσκολη στιγμή της ζωής του, ευγνωμονώντας τον για την ετοιμασία, τις συστάσεις και τις πολύτιμες συμβουλές του στην απόφασή του να γίνει λειτουργός του Υψίστου.